OM Delil

VÄLKOMMEN TILL DIN SVENSKA GUIDE!

Den finns här för att du enkelt skall hitta det som du söker och som du vill veta mer om här i ditt nya land.  Här får du nyttig information om olika myndigheter och framförallt bra tips om affärer med varor som du letar efter. Vi som gör den här guiden har samma erfarenhet som du av att komma till en ny del av världen.

VI HAR GJORT SAMMA RESA.

Vi vet av egen erfarenhet hur viktigt det är att kunna få goda råd och praktiska tips som underlättar livet i det nya hemlandet. Och vi vet att man kan få ny bostad, nytt arbete nya kläder, lära sig nytt språk och till och med se ut som en äkta Svensson. MEN EN SAK GLÖMMER MAN ALDRIG: - Maten, det man tycker bäst om att äta det är det sista som man glömmer från det gamla livet. Svenskarna är lika dana. De kan hamna mitt i Afrika och bli glada som barn om någon serverar stekt fläsk, pannkakor med vispgrädde eller Köttbullar i gräddsås stekta i smör….

MATGUIDEN.

Därför visar vi här tips på bra halal restauranger och butiker med Arabisk mat, Syrisk mat, Indisk mat, libanesiska menyer, Turkiska godsaker Irakiska delikatesser, Indiska desserter o.s.v.

KOM HIT TILL DIN GUIDE OFTA.

Allt skall du hitta här. det kommer nya butiker och restauranger hela tiden. Du hittar också klädbutiker, möbelaffärer, bilverkstäder och hantverkare med internationell erfarenhet som du.

VÄLKOMMEN ÅTER! SKRIV GÄRNA TILL OSS OM DET ÄR NÅGOT SOM DU SAKNAR!

Följ oss på
Copyright © delil - 2017 - All Rights Reserved