tjänster

BROSCHYRER FOLDRAR FLYGBLAD VYKORT VISITKORT

Konkurrensen är hård på en marknad värd miljarder kronor. Vi hjälper dig att synas bättre än dina konkurrenter och att fånga kundernas intresse för ditt företag och det som du erbjuder till köpstarka konsumenter. Här på Delil Reklam får du professionellt reklammaterial och trycksaker som ger dig bättre kundkontakt och ökad försäljning. Vi kan den skandinaviska marknaden och har god kunskap om din bransch. Kontakta oss här idag så får du förslag och en intressant kostnadsbild. Ring oss direkt på tel: 0735 85 55 50 eller använd kontaktformuläret här på sidan eller e-mail: [email protected]

MENYER

Se på menyn som din viktigaste personal. Här bestämmer sig din gäst om du får servera, vad du skall servera och hur mycket pengar gästen skall ge dig. Vi på Delil Reklam vet hur en bra inbjudande och säljande meny skall se ut. Låt oss ta fram ett förslag som stimulerar dina gästers aptit. Vad vill du ha på menyn idag? ring oss på 0735 85 55 50 eller mejla [email protected]

DIGITALA SKÄRMAR

Lysande skärmar väcker uppmärksamhet och stimulerar försäljningen i lokalen, i butiken, i skyltfönstret, utomhus och inomhus dygnet runt. Du kan lätt styra och växla budskap, bilder och texter. Vi hjälper dig att välja rätt skärm och att utforma dina säljbudskap som skall fånga dina kunders intresse för dina varor och tjänster och höja din omsättning. Ring oss på 0735 85 55 50 så får du se olika exempel på de senaste digitala reklamskyltarna.

HEMSIDA

En bra hemsida är ditt viktigaste skyltfönster mot gamla och nya kunder. Konsumenter och kunder letar idag på nätet efter information. Det gäller alla branscher och tillhör köpvanorna. Vare sig det handlar om någonting att äta, köpa kläder. husgeråd, bilar eller hus, frisörer eller resor så börjar kunden leta på nätet, fönstershoppar med mobilen och väljer köpställe. Finns du inte med där tappar du kunder till konkurrenterna. Vi på Delil Reklam kan göra dig synligare på nätet. Vi kan hjälpa dig att bygga en effektiv hemsida som är anpassad till dina resurser och dina kunders önskemål. Vi kan se till att du når dina viktiga kundgrupper och att du får en hemsida som lockar kunder och säljer dina varor och tjänster.

E-POSTMARKNADSFÖRING

Behåll kundens intresse med nyhetsbrev och erbjudanden. Det är först när kunden återkommer som han blir riktigt lönsam. Adresserad e-postreklam är idag en mycket viktig och kostnadseffektiv marknadsföringskanal. För en mycket låg kostnad kan du hålla kontakten med dina viktiga kunder så att de återkommer gång på gång. Vi på Delil Reklam kan hjälpa dig med idéer. upplägg och program för automatiska reklamutskick och nyhetsbrev Kontakta oss här idag på tel . 0735 85 55 50 så berättar vi om E-postprogram som ger dig ökad omsättning.

DIN VIDEO PÅ YOUTUBE OCH SOCIALA MEDIER.

Det finns inget enklare eller billigare sätt att attrahera nya kunder än med en video. YouTube är världens näst största sökmotor efter Google, och YouTube ägs av Google. Där kan du ladda upp en video gratis. Det är betydligt större sannolikhet att din hemsida hamnar på förstasidan av Google om du publicerar en video jämfört med en text. Video är din bästa försäljare. Fler kundämnen får upp ögonen för ditt företag. Kunder tittar hellre på en video än läser en text. Det är dubbelt så stor chans att kunder köper något efter att ha sett en video. Vi på Delil Reklam kan göra din professionella och säljande video som du kan visa på Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, Snapchat, eller på en digital skärm. Video är helt enkelt det enklaste och billigaste sättet att nå ut till dina kunder. Kontakta oss idag här på tel 0735 85 55 50 så visar vi hur du kan överträffa dina konkurrenter och nå ut till många tiotusentals nya kundämnen utan att behöva betala massor av pengar för reklam eller annonser.

Följ oss på
Copyright © delil - 2017 - All Rights Reserved